5 redenen om de Classe 300EOS nu in huis te halen

De Classe 300EOS van BTicino verlegt de grenzen voor deurcommunicatie. Dankzij de spitstechnologie die erin vervat zit, is het een polyvalent toestel dat actief bijdraagt tot jouw levenskwaliteit. Maar waarom zou je de Classe 300EOS nu eigenlijk aanschaffen? En waar kan je terecht voor meer informatie of de installatie? Lees snel verder in onze blogpost en ontdek meer over de Classe 300EOS van BTicino.

Reden 1: je wil deurcommunicatie combineren met domotica en security

De Classe 300EOS biedt het beste van drie werelden en integreert deurcommunicatie met Smart Home-toestellen, domotica en veiligheidsoplossingen. Vergeet vier of meer verschillende applicaties en een complexe besturing met afstandsbediening, de Classe 300EOS biedt één gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface waarmee je je volledige woning kunt gaan bedienen. Hiermee kan je dus bijvoorbeeld kijken wie er voor de deur staat en je gast binnenlaten, maar ook je rolluiken laten zakken, de televisie inschakelen en zelfs scenario’s schrijven die de verlichting en verwarming in je woning regelen.

Reden 2: je bent op zoek naar meer veiligheid in én rond je woning

Elk jaar zijn er meer dan 50.000 inbraken in België. Dat is veel, en natuurlijk kan je wel hopen dat inbrekers jouw huis overslaan, zeker ben je nooit. Daarom is het geen slecht idee om je huis extra te beveiligen. Met de Classe 300EOS zet je een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem op dat je vanop afstand kan bedienen. Hiervoor koppel je het toestel met veiligheidsoplossingen van Netatmo zoals deur- en raamsensoren, binnen- en buitencamera’s en verschillende alarmen. Wil er een inbreker de deur forceren? Dan loeit er een alarm en worden de camera’s geactiveerd. De inbreker zal snel de benen nemen, en jij hebt voldoende bewijslast om aan de politie door te spelen.

Ook voor je eigen veiligheid is de Classe 300EOS ideaal. Jaarlijks zijn er niet minder dan 25.000 woningbranden in België. Met een rooksensor van Netatmo krijg je vanaf het eerste gevaar een melding. Zo kan jij snel ingrijpen en heeft een kleine brand geen katastrofale gevolgen. Naast een rooksensor biedt Netatmo ook een CO-detector, waardoor het risico op een CO-vergiftiging tot een minimum herleid wordt.

Reden 3: je houdt stiekem wel van technische snufjes en design

Eerlijk is eerlijk: soms wil je ook gewoon iets aanschaffen omdat het er leuk uitziet, of omdat de technologie die erin vervat zit écht next-level is. En dat mag natuurlijk! De Classe 300EOS won in 2021 al de Design Award binnen zijn categorie en is daarmee zeker een leuke aanvulling op jouw interieur. Met zijn nette, moderne look in gebogen vorm past dit videofoonsysteem in elke woning. Het grote touchscreen met handige user interface garandeert daarnaast een geweldige gebruikerservaring. Maar natuurlijk verwacht je meer van dit toestel dan enkel een good look. Zoals je eerder al kon ontdekken, zit de Classe 300EOS vol met technische snufjes en handigheidjes. Wil je ze graag nog eens allemaal ontdekken? Download de brochure dan hier.
Reden 4: je bent op zoek naar een snel en eenvoudig systeem
De technologie achter de Classe 300EOS mag dan wel erg vernuftig zijn, het gebruik van het toestel is extreem eenvoudig. Dankzij de digitale assistent ontdek je snel hoe elke functie werkt en dankzij de intuïtieve configuratie koppel je in minder dan geen tijd al je Smart-toestellen. Zo kan je heel wat toestellen koppelen via QR-code of gewoon via een veilige wifi-verbinding.

Wist je dat…

je alle functies van de Classe 300EOS vanop afstand kan beheren via de applicaties Home + Security en Home + Control?

Reden 5: je zoekt een future proof toestel

Bij BTicino zijn we continu op zoek naar optimalisaties en nieuwe Smart Home-functionaliteiten voor de Classe 300EOS. Wij beseffen maar al te goed dat je niet elke vijf jaar een nieuw systeem wilt aanschaffen, en willen met de Classe 300EOS een evolutief toestel bieden dat groeit met de technologische veranderingen. Elke dag worden er nieuwe technologieën uitgedacht en wordt de toepassing van domoticasystemen breder en breder. Dankzij de technologie die in de Classe 300EOS vervat zit, stoom je jouw huis klaar voor de toekomst. The best is yet to come…

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Wil je graag de Classe 300EOS installeren bij je thuis of wens je wat meer informatie?
Ga naar classe300eos-bticino.be voor alle details en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over BTicino

Het succesvolle Italiaanse merk BTicino werd in 1989 overgenomen door het Franse Legrand. Als Group Brand past BTicino perfect bij de visie van de Legrand Group. Van videofonie tot slimme schakelaars: BTicino reikt je alles aan om van je thuis een echte Smart Home te maken, en dat in een Italiaans design.